Dyson Airblade™ Wash+Dry Kısa
Dyson Airblade™ Wash+Dry Kısa
Dyson Airblade™ Wash+Dry Kısa
Dyson Airblade™ Wash+Dry Kısa

Dyson Airblade™ Wash+Dry Kısa

Stok 2 Günde Kargo
Stok Kodu dabTAP
62.000,00
62.000,00
Adet
Aynı Kategoride
Midry Airjet MD03 Plus Fotoselli El Kurutma Makinesi
14.673,00
Rulopak Klozet Kapak Örtüsü Dispenseri Beyaz
215,47
MİDRY Airjet MD07 Plus Fotoselli El Kurutma Makinesi
14.070,00
Carpex Maxx Pro 600 Siyah Geniş Alan Difüzör Koku Makinesi
5.100,00
XİNDA CZQ20K-R SENSÖRLÜ PASLANMAZ KAĞIT HAVLU MAKİNESİ
8.844,00
Rulopak Klozet Kapak Örtüsü Dispenseri Siyah
215,47
Marathon Accordo Metal Peçete Dispenseri Bordo
203,39
Şeffaf
93,96
Şeffaf
162,00
Sensörlü Paslanmaz Köpük Sabun Dispenseri 1000 mL Siyah
2.640,00
Sensörlü Paslanmaz Köpük Sabun Dispenseri 1000 mL Beyaz
2.640,00
Sensörlü Paslanmaz Köpük Sabun Dispenseri 1000 ML 304 S.S.
2.402,40
Manuel Paslanmaz Köpük Sabun Dispenseri 1000 mL Beyaz
797,16
Ürün Detayları

Dyson Airblade™ Wash+Dry Kısa

Dyson dijital motor

Son teknoloji Dyson dijital motor 7 senelik bir çalışmanın sonucudur - Dünyanın en küçük tam entegre 1600W motorlarından biridir. Bir HEPA filtre aracılığıyla saniyede 30 litreye kadar hava emip ellerinizi 12 saniye içerisinde kurutacak kadar güçlü tek el kurutma makinesi motorudur.

Enerji tasarrufu sağlayan bu uzun ömürlü motor, saniyede 6,000 kez dijital olarak açılır ve yüksek basınçlı fanı dakikada 90,000 kez döndürür. Hareket eden yalnızca üç parça bulunduğundan aşınacak kontak halkası veya karbon fırçası yoktur.

Ellerinizi yıkayın ve kurutun

Standart musluk kullanan lavabolarda ellerinizi kurutmak için farklı bir yere gitmeniz gerekir ve bu sırada ellerinizdeki su yere damlar. Bu nedenle el kurutma teknolojimize sahip bir musluk geliştirdik.

HACCP onaylı

Dyson Airblade dB el kurutma makinesinin yiyecek ve içecek sektöründe kullaniminin hijyenik açıdan güvenli olduğu HACCP tarafından onaylanmıştır.

"Airblade teknolojisi, el kurutma makinelerinin geçmişte oluşturduğu kabul edilemez birkaç riske değinmektedir. Temizlenmesi kolay ve temassız bir sistemdir. Ayrıca hızlı bir kurutma döngüsüne sahiptir. HEPA filtresinin de dahil edilmesiyle, bu özellikler mikrobiyolojik kirlenme riskini önemli ölçüde azaltmak için bir araya getirilmektedir. Böylece HACCP International'ın gıda güvenliği kriterini karşılamaktadır."

12 saniye kurutma süresi

Ellerin geleneksel yöntemle yıkanıp kurutulması çok yavaş bir işlemdir. El kurutma makineleri çoğunlukla lavabo yanında bulunmaz ve el kurutma makineleri 43 saniyeye kadar zaman aldığından insanlar sabredemeyip el kurutmaktan vazgeçebilir. Ancak, bakteriler nemli ellerde kuru ellere göre 1000 kat daha hızlı yayılır.

Dyson Airblade tap el kurutma makinesini kullanmak için lavabodan uzaklaşmaya gerek yoktur ve bu el kurutma makinesi ellerinizi 12 saniye içerisinde kurutur.

En hijyenik el kurutma makinesi

. Tuvaletteki havada bulunan partikülleri filtrelemezler. Aldıkları kirli havayı doğrudan ellerinize üflerler. Dyson Airblade Tap el kurutma makinesi HEPA filtre kullanır. Tuvaletteki havada bulunan partiküller 99.9% oranında hapsedilir. Dolayısıyla, elleriniz kirli havayla değil temiz havayla kurutulur.

Düşük çalıştırma maliyeti

Diğer el kurutma yöntemleri masraflıdır. Kağıt havluların sürekli olarak yeniden stoklanması ve atılması gerekir. Diğer birçok el kurutma makinesi yavaş olduğundan ve birçoğu ısıtıcı parça kullandığından çok enerji tüketirler.

Dyson Airblade Tap el kurutma makinesi diğer el kurutma makinelerine göre yıllık %70'e kadar daha düşük masraflıdır ve kağıt havlulardan %99'a kadar daha tasarrufludur.

NSF onaylı

Başka hiçbir el kurutma makinesi NSF Protokol P335’in tüm kriterlerine sahip değildir.

Hızlı Temizlik

Pürüzsüz, paslanmaz çelik dış yüzey yıkanarak doğrudan lavaboya boşalır - temizlenecek ayrı bir el kurutma makinesi yoktur.

5 yıl garantilidir

Düşük karbon ayak izi

Dyson Airblade™ el kurutma makineleri, diğer el kurutma makinelerinin bazılarından %79, kağıt havlulardan ise %76 daha az CO2 üretirler.

Alandan Kazanç Sağlar

Kağıt havlu ve el kurutma makineleri lavabolarda sınırlı olan duvar ve zemin alanının önemli bir kısmını kaplar. Dyson Airblade Tap ile ayrı el kurutma alanlarına gerek kalmaz. Bu alanlara ek kabinler koyularak yoğunluk azaltılabilir. Ayrıca lavabolar daha küçük tasarlanabilir.

Temassız kullanım

Su ve hava sensör aracılığıyla uygulandığından, çevrilecek bir musluk başlığı veya basılacak bir düğme yoktur. Akıllı kızılötesi sensörler ışık yayarak ellerin konumunu tespit eder. Bilgisayar devresi bilgiyi değerlendirir ve su veya hava beslemesini gecikmeden başlatır.

Su Tasarrufu Sağlar

Denetimli su debisi ve sensörlü çalışma sudan tasarruf sağlar.

Elektrik 

Giriş volt./frekansı   : 220-253v 50 hz

Motor gücü/ tipi : 1600w Dyson digital fırçasız dc motor

Motor çalışma hızı : 6.000/sn

Motor hızı : 90,000 devir dk. 

çalışma sıcaklığı : 0 - 40 derecde

ısıtma tipi : yok 

bekleme modu tüketim : 0,5 w altı

Yapısı

Musluk yapısı : Paslanmaz çelik

Tezgah altı motor yapısı : Kalıplanmış ABS 

Dış vida : Torx T15

IP35 kadar su girişi koruması

Filtre

Hepa Filtre , fiber glas ve polar ön katman

partiküllerden arındırma oranı %99.9

çalışma 

Temassız infra-red aktivasyon

El kurutma süresi 12 saniye

Aralıksız çalışma süresi 30 saniye

hava üfleme hızı 690km

hava akımı 30lt/sn'e kadar

Taksit Seçenekleri
TAKSİT TUTAR TOPLAM TUTAR
2 3 6 9
33247.53 TL 66495 TL
22673.25 TL 68020 TL
12171.18 TL 73027 TL
8827.38 TL 79446 TL
Yorumlar
Yorumlar Değerlendirmenizi Yazın

Başkaları Ürün Hakkındaki Yorumlarınızı Okusun

Yorumları Oku
Güvenli Alışveriş

İade & Kargo & Servis

Güvenli Alışveriş için

  1. Ürünlerinizi kargodan teslim alırken Akıllı Telefonunuzda fotoğraf çekmenizi tavsiye ediyoruz. Açılmamış paket ve açtıktan sonra ürün resimleri güvenliğiniz için önemli. 2 resim yeterli.

  2. Hasarlı, bozuk çıkan ürünlerde sorunun üründen mi, kargodan mı kaynaklandığını anlayabiliriz. Ürünler bizim tarafımızda sorunsuz ve sağlam paketleme ile kargoya teslim edilir. 

İade : 

  1. Ürün kusuru olmadan iade etmek isterseniz, - ürün açılmamış veya bize ulaştığında kargoda zarar görmemiş durumda ise ! - gelen giden kargo ücretleri ödediğiniz tutardan düşülerek kalan miktar tarafınıza iade edilir. Kargoya vermeden önce ürünün kendisi ve paketli hali ile 2 adet fotoğraf çekip bize Whatsapp hattından bize gönderin. Faturanızı eklemeyi unutmayın. 

  2. İadelerde, kargo sırasında ürünlerden müşterilerimiz sorumludur. Sağlam paketleme yapmanız sorunsuz alışveriş için önemli. Ürün bizim için satılır şekilde ulaşmalıdır.
  3. Ürününüz kargoya verildikten sonra satış iptali isterseniz gidiş geliş kargo ücretleri kesinti yapılarak kalan tutar iade edilir.

  4. Kargoda zarar gören ürünler için tutanak tutmanız şarttır. Kargo elemenları ürünün ne olduğundan sorumlu olmasa da, paket ve ürünün sağlamlığından sorumludur. Sizi beklemek, hasar durumunda tutanak tutmalıdırlar..

  5. Kargoya verilmeden yapılan iadeler, Cayma hakkına girer. Tüm paranız iade edilir. Hesabınıza yansıması bankanızın işlem süresine göre değişir.

      
  6. Üretici firmaya ait ürünler paket veya etiket değişikliği ile satışa çıkarıldığında, tedarikçi firma olarak temizlikdeposu model ve gereken özellikler satın alınan ürünü karşılaması şartı ile, farklı etiketli veya etiketsiz ürün gönderme hakkına sahiptir. Bu kapsamdaki içinde cayma hakkı bulunmaz. Yapılacak işlemler iade koşulları kapsamındadır.

 

Ödeme : 

  1. Siparişiniz ve ödemeniz bize ulaştıktan sonra ürünler genellikle 48 saat içinde anlaşmalı kargoya verilir. EFT ile alışverişlerde ödemenizi bildirmek sizin sorumluluğunuzdadır. 0212 549 8106, info@temizlikdeposu.com 

  2.  

    Kargo : 

  1. Kargo ücretini sipariş sırasında ödüyorsunuz, gelen kargo elemanlarına hiç bir ödeme yapmamalısınız. Ödeme istenirse bizi arayabilirsiniz. 0212 549 8106 Kargo şubesinde kayıt sırasında hata yapılmış olabilir.

 

 

TemizlikDeposu.com, Ofis Tedarik firmasının tescilli markası ve internet sitesidir. Faturalarda ve resmi belgeler Ofis Tedarik firmasının resmi ünvanı yer alacaktır

Dökümanlar

 

 

 

Son Baktıklarınız


Bu Sanal Mağazada Elektronik Ticaret için ProjeSoft E-Ticaret yazılımı kullanılmaktadır.