Viper As 510 B Akülü Zemin Yıkama Makinesi
Viper As 510 B Akülü Zemin Yıkama Makinesi
Viper As 510 B Akülü Zemin Yıkama Makinesi
Viper As 510 B Akülü Zemin Yıkama Makinesi
Viper As 510 B Akülü Zemin Yıkama Makinesi

Viper As 510 B Akülü Zemin Yıkama Makinesi

Stok
Stok Kodu 50000238
0,00
Aynı Kategoride
Taski Swingo 455 BMS Akülü Yer Yıkama Makinası
44,40
İ-MOP XXL Portatif Zemin Temizleme Makinesi
1,20
İ-MOP XL Portatif Zemin Temizleme Makinesi
1,20
İ-MOP Lite Portatif Zemin Temizleme Makinesi
1,20
HAKO Scrubmaster B 120 R Binicili Zemin Temizleme Makinesi
1,20
HAKO Scrubmaster B 75 R Binicili Zemin Temizleme Makinesi
1,20
HAKO Scrubmaster B45 Zemin Temizleme Makinesi
1,20
HAKO Scrubmaster B30 Akülü Zemin Temizleme Makinesi
1,20
Nilfisk T40W L100 Trifaze Endüstriyel Vakum Makinesi
1,20
Nilfisk S3B L100 Tek Fazlı Endüstriyel Vakum Makinesi
1,20
Nilfisk SC 3500 Akülü Binicili Zemin Temizleme Makinası
1,20
Nilfisk SC 530 B Akülü Zemin Temizleme Otomatı
1,20
Nilfisk SC 500 B Akülü Zemin Temizleme Otomatı
1,20
Nilfisk SC 430 B Akülü Zemin Temizleme Otomatı
1,20
Ürün Detayları

Viper As 510 B Akülü Zemin Yıkama Makinesi

Viper AS 510 B, 51cm çalışma genişliğine sahip, akülü, orta ve daha geniş alanların temizliği için ideal bir zemin temizleme makinasıdır. Ayrı kirli ve temiz su tankları, güçlü bir vakum motoru ve fırça motoru kompakt bir gövde içerisinde toplanmıştır. Mükemmel temizlik performansını çok rekabetçi fiyatlar ile birleştirerek ideal bir seçim haline gelmektedir.

Makine, 2 adet 12V105Ah/C20 AGM aküsü ve 510 mm fırça / ped çapı sayesinde 2.100 m2 / saat teorik verimliliğe sahiptir. Bu sayede, orta genişlikteki ticari alanlar kadar, daha geniş alanlar üzerinde çalışmak için de uygun bir temizlik makinesidir. AGM aküleri bakım gerektirmediği için, cihazın bakım ve servis işlemleri için gerektireceği süre önemli ölçüde kısaltılmış olacaktır.

560 W fırça motoru, 150 RPM fırça hızı üretmektedir. 35 kg maksimum fırça basıncı, mükemmel bir zemin baskısı oluşturarak en zorlu kirler ve yüzeye yerleşmiş lekeler üzerinde bile etkili sonuçlar verecektir. Cihazın fırça basıncı seviyesi, iticili zemin temizlik makineleri arasında en yüksek düzeydedir.

Viper AS 510 B, yoğun kirleri temizliyor.

Viper AS 510 B, 35 kg’lık yüksek fırça basıncı sayesinde zeminlerdeki en zorlu kirleri bile rahatlıkla temizleyebilir.

Makine aynı zamanda etkin bir vakumlama özelliğine de sahiptir. 790 mm çapında silici lastik genişliği ile çalışan cihaz, 350 W gücündeki vakum motoru sayesinde 1200 MMH2O gücünde vakum oluşturabilir. Böylelikle arkasında deterjan ve su izi bırakmadan rahatlıkla temizlik yapabilme imkanına sahiptir.

40 litrelik temiz su ve 40 litrelik kirli su tankları, geniş alanlarda boşaltım süresini minimuma indirerek temizlik yapma özelliği sağlar. Bu sayede verimlilik artacak ve operatörlerin boşaltım için harcamak zorunda oldukları süre en aza indirilecektir. 128 kg net ağırlığa sahip makinenin çalışma ağırlığı ise 168 kg olacaktır.

70 dBA’lık ses basınç seviyesine sahip bu cihaz, gücüne göre oldukça sessiz bir temizlik makinesidir. Özellikle sese duyarlı hastaneler, oteller, klinikler, ofisler gibi noktalarda etraftaki kişileri rahatsız etmeden gündüz temizliği yapabilmek mümkündür. Bu noktaların haricinde; okullar, alışveriş merkezleri, süpermarketler, spor salonları ve diğer tüm geniş ticari alanlar ve mağazaların günlük temizlik ve bakım işlemleri için ideal bir seçim olacaktır.

Güçlü, kompakt ve ergonomik

Kompakt boyutu ve yüksek manevra kabiliyetine karşın oldukça geniş kirli ve temiz tank kapasitesine sahiptir. Boşaltım işlemleri için geçirilecek süre minimuma indirilirken, kompakt ölçüleri sayesinde ulaşılması ve girilmesi zor noktalarda daha kolay çalışılabilir. Bu sayede operatörlerin işi kolaylaştırılmış olur.

Cihaz üzerinde bulunan dahili şarj cihazı da önemli avantajlardan birisidir. Genellikle üst düzey modellerde bulunan dahili şarj cihazı bu model ile standart olarak gelmekte ve her yerde kolay şarj imkanı sunar. Bu özellik sayesinde makine katlar arasında da rahatlıkla dolaştırılabilir ve her noktadan şarj edilebilir.

Makine tasarlanırken operatör ergonomisi, kolay kullanım ve yüksek manevra kabiliyeti de göz önünde bulundurulmuştur. Büyük ve hareketli tekerlekleri sayesinde yüksek manevra kabiliyetine sahip bu makine, kompakt ölçüleri ile ulaşılması zor alanlarda temizlik yapılabilir. Ergonomik tuşları sayesinde kumanda panelinden cihazı yönetmesi son derece kolaydır. Saat sayacı ve su seviyesi göstergesi de cihazın genel durumu ile ilgili kullanıcıları genel olarak bilgilendirmektedir.

Viper AS 510 B, yerleri kirlerden arındırıyor.

Viper AS 510 B, kompakt ölçülerine rağmen büyük kapasitesi ve güçlü vakum ve fırça motorları ile gelmektedir. Rekabetçi fiyat etiketi ile kaliteyi uygun fiyatla birleştiriyor.

Büyük kirli su tank kapağı sayesinde kirli su tankının temizliği kolaylıkla gerçekleştirilmekte, ve cihaz her zaman hijyenik olarak tutulmaktadır. Kirli su haznesi tahliye hortumları da tank temizliği işlemlerini kolaylaştırmaktadır. Vakum ve fırça motorları, su sıçramasına karşı korunmuştur.

Viper AS 510 B; güçlü fırça ve vakum motorları, kompakt ölçüleri, geniş kirli ve temiz su hazneleri ve dahili şarj cihazı ile üst düzey modellerin tüm özelliklerini çok rekabetçi bir fiyatla kullanıcılara sunmaktadır. Bu özellikleri ile pek çok farklı işletmenin ihtiyacı için ideal bir tercih olacaktır.


Teknik Detaylar

Not: Ped Tutucu Hariç Gönderim Sağlanmaktadır.

Taksit Seçenekleri
Yorumlar
Yorumlar Değerlendirmenizi Yazın

Başkaları Ürün Hakkındaki Yorumlarınızı Okusun

Yorumları Oku
Güvenli Alışveriş

İade & Kargo & Servis

Güvenli Alışveriş için

  1. Ürünlerinizi kargodan teslim alırken Akıllı Telefonunuzda fotoğraf çekmenizi tavsiye ediyoruz. Açılmamış paket ve açtıktan sonra ürün resimleri güvenliğiniz için önemli. 2 resim yeterli.

  2. Hasarlı, bozuk çıkan ürünlerde sorunun üründen mi, kargodan mı kaynaklandığını anlayabiliriz. Ürünler bizim tarafımızda sorunsuz ve sağlam paketleme ile kargoya teslim edilir. 

İade : 

  1. Ürün kusuru olmadan iade etmek isterseniz, - ürün açılmamış veya bize ulaştığında kargoda zarar görmemiş durumda ise ! - gelen giden kargo ücretleri ödediğiniz tutardan düşülerek kalan miktar tarafınıza iade edilir. Kargoya vermeden önce ürünün kendisi ve paketli hali ile 2 adet fotoğraf çekip bize Whatsapp hattından bize gönderin. Faturanızı eklemeyi unutmayın. 

  2. İadelerde, kargo sırasında ürünlerden müşterilerimiz sorumludur. Sağlam paketleme yapmanız sorunsuz alışveriş için önemli. Ürün bizim için satılır şekilde ulaşmalıdır.
  3. Ürününüz kargoya verildikten sonra satış iptali isterseniz gidiş geliş kargo ücretleri kesinti yapılarak kalan tutar iade edilir.

  4. Kargoda zarar gören ürünler için tutanak tutmanız şarttır. Kargo elemenları ürünün ne olduğundan sorumlu olmasa da, paket ve ürünün sağlamlığından sorumludur. Sizi beklemek, hasar durumunda tutanak tutmalıdırlar..

  5. Kargoya verilmeden yapılan iadeler, Cayma hakkına girer. Tüm paranız iade edilir. Hesabınıza yansıması bankanızın işlem süresine göre değişir.

      
  6. Üretici firmaya ait ürünler paket veya etiket değişikliği ile satışa çıkarıldığında, tedarikçi firma olarak temizlikdeposu model ve gereken özellikler satın alınan ürünü karşılaması şartı ile, farklı etiketli veya etiketsiz ürün gönderme hakkına sahiptir. Bu kapsamdaki içinde cayma hakkı bulunmaz. Yapılacak işlemler iade koşulları kapsamındadır.

 

Ödeme : 

  1. Siparişiniz ve ödemeniz bize ulaştıktan sonra ürünler genellikle 48 saat içinde anlaşmalı kargoya verilir. EFT ile alışverişlerde ödemenizi bildirmek sizin sorumluluğunuzdadır. 0212 549 8106, info@temizlikdeposu.com 

  2.  

    Kargo : 

  1. Kargo ücretini sipariş sırasında ödüyorsunuz, gelen kargo elemanlarına hiç bir ödeme yapmamalısınız. Ödeme istenirse bizi arayabilirsiniz. 0212 549 8106 Kargo şubesinde kayıt sırasında hata yapılmış olabilir.

 

 

TemizlikDeposu.com, Ofis Tedarik firmasının tescilli markası ve internet sitesidir. Faturalarda ve resmi belgeler Ofis Tedarik firmasının resmi ünvanı yer alacaktır

Dökümanlar
Son Baktıklarınız


Bu Sanal Mağazada Elektronik Ticaret için ProjeSoft E-Ticaret yazılımı kullanılmaktadır.