Viper PS 480 Manuel Dış Alan Süpürücü
Viper PS 480 Manuel Dış Alan Süpürücü
Viper PS 480 Manuel Dış Alan Süpürücü

Viper PS 480 Manuel Dış Alan Süpürücü

Stok
Stok Kodu 50000502
11.250,00
11.250,00
Adet
Aynı Kategoride
Taski Swingo 455 BMS Akülü Yer Yıkama Makinası
44,40
İ-MOP XXL Portatif Zemin Temizleme Makinesi
1,20
İ-MOP XL Portatif Zemin Temizleme Makinesi
1,20
İ-MOP Lite Portatif Zemin Temizleme Makinesi
1,20
HAKO Scrubmaster B 120 R Binicili Zemin Temizleme Makinesi
1,20
HAKO Scrubmaster B 75 R Binicili Zemin Temizleme Makinesi
1,20
HAKO Scrubmaster B45 Zemin Temizleme Makinesi
1,20
HAKO Scrubmaster B30 Akülü Zemin Temizleme Makinesi
1,20
Nilfisk T40W L100 Trifaze Endüstriyel Vakum Makinesi
1,20
Nilfisk S3B L100 Tek Fazlı Endüstriyel Vakum Makinesi
1,20
Nilfisk SC 3500 Akülü Binicili Zemin Temizleme Makinası
1,20
Nilfisk SC 530 B Akülü Zemin Temizleme Otomatı
1,20
Nilfisk SC 500 B Akülü Zemin Temizleme Otomatı
1,20
Nilfisk SC 430 B Akülü Zemin Temizleme Otomatı
1,20
Ürün Detayları

Viper PS 480 Manuel Dış Alan Süpürücü

Viper PS 480, kompakt, kullanımı ve bakımı kolay bir manuel süpürücü ürünüdür. Bu cihaz tasarlanırken, rekabetçi bir fiyat, sağlam bir gövde ve kolay kullanım hedeflenmiştir. Bütün bu özellikleri ile makine kısa sürede süpürücü pazarında aranan ve tercih edilen bir model haline gelmiştir.

Viper ürün grubu içerisindeki ilk arkadan iticili manuel süpürücü olan Viper PS 480, yan süpürücü fırçaları ve orta ana fırçadan oluşan bir mekanik sisteme sahiptir. Yan süpürücü fırçalar, iki küçük dişli ve kayış yardımı ile hareket etmektedir. Makine üzerinde herhangi bir kablo, motor ve akü olmadığı için son derece dayanıklıdır ve kolay kullanılır. Mekanik sisteme sahip bu süpürücü, neredeyse sıfır enerji tüketimi ile çalışmakta ve servis desteğine ihtiyaç duymamaktadır.

Viper PS 480, küçük boyutlara sahip tasarımı sayesinde özellikle zorlu ve karışık alanlarda oldukça kullanışlıdır. Manevrası kolay ve hafif olarak dizayn edilmiş bu temizlik makinesi, 72 cm’lik süpürme genişliğine sahiptir. Okullar, küçük fabrikalar, depolar, mağazalar, benzin istasyonları, araç otoparkları, depolar, kaldırımlar, otobüs ve tren istasyonları gibi farklı alanlarda etkin temizlik yapılmasını sağlayan çok yönlü bir süpürücüdür.

2800 metrekare / saat teorik verimlilik oranı, küçük, orta ve daha geniş tüm alanlarda kullanım için gayet yeterlidir. Cihaz herhangi bir motor, akü ve elektronik techizat içermediği için son derece de hafiftir. Sadece 19,5 kg net ağırlığa sahiptir. 480 mm ana süpürgesi, verimli ve hızlı bir temizlik sağlamaktadır. Yan süpürgeler ise 700 mm çalışma genişliğindedir. 38 litrelik çöp haznesi hafiftir, boşaltılması kolaydır ve çöp haznesinin tutma kolu oldukça dayanıklıdır.

Viper PS 480 Avantajlar

Viper PS 480, karışık alanlarda küçük boyuta sahip tasarımı sayesinde oldukça kullanışlıdır. Cihazın herhangi bir elektronik sistemi bulunmamasına karşın ana fırçanın baskı ayarı makine üzerindeki tuş ile ayarlanabilir. Makine geriye doğru çekildiğinde, orta fırça dönmeyi bırakmaktadır.

Cihazın servis ve bakım için gerektirdiği işlemler de son derece basittir. Kayış bağlantılı yan fırçalar için gerginlik ayarı 2 adet vidanın sökülmesi ile gerçekleştirilebilir. Yine aynı şekilde, ana fırça değişimi işlemi için de 3 adet vidanın sökülmesi yeterli olacaktır. Bu bakım işlemleri, operatörün kendisinin bile yapabileceği sıradan işlemler olup özellikle servis işlemi gerektirmez ve ekstra hizmet süresi kaybına neden olmaz.

Viper PS 480, iç ve dış mekanları temizliyor.

Viper PS 480, herhangi bir elektronik aksam ve motor içermediği için son derece dayanıklıdır. Hem iç, hem de dış mekanların temizliğinde kullanılabilir.

Ayrıca, motor, akü veya herhangi bir elektronik tesisat bulunmadığı için bunlardan kaynaklı bir hizmet süresi kaybı da olmayacaktır. Kesintisiz hizmet ile verimlilik artacaktır.

Viper PS 480, hem iç hem de dış alanlarda kullanılabilmesi ile pek çok işletmenin farklı ihtiyaçları ve farklı zemin tipleri için ideal bir seçim olacaktır. Yaprak, sigara izmaritleri, kağıtlar, şişe kapakları, civata ve küçük çiviler de dahil olmak üzere bir çok farklı materyalin toplanması için gayet idealdir. Sade aksamları sayesinde ağır kullanım şartları altında bile uzun yıllar yüksek performans göstererek hizmet verir.

Teknik Detaylar

Taksit Seçenekleri
TAKSİT TUTAR TOPLAM TUTAR
2 3 6 9
6032.82 TL 12066 TL
4114.1 TL 12342 TL
2208.48 TL 13251 TL
1601.74 TL 14416 TL
Yorumlar
Yorumlar Değerlendirmenizi Yazın

Başkaları Ürün Hakkındaki Yorumlarınızı Okusun

Yorumları Oku
Güvenli Alışveriş

İade & Kargo & Servis

Güvenli Alışveriş için

  1. Ürünlerinizi kargodan teslim alırken Akıllı Telefonunuzda fotoğraf çekmenizi tavsiye ediyoruz. Açılmamış paket ve açtıktan sonra ürün resimleri güvenliğiniz için önemli. 2 resim yeterli.

  2. Hasarlı, bozuk çıkan ürünlerde sorunun üründen mi, kargodan mı kaynaklandığını anlayabiliriz. Ürünler bizim tarafımızda sorunsuz ve sağlam paketleme ile kargoya teslim edilir. 

İade : 

  1. Ürün kusuru olmadan iade etmek isterseniz, - ürün açılmamış veya bize ulaştığında kargoda zarar görmemiş durumda ise ! - gelen giden kargo ücretleri ödediğiniz tutardan düşülerek kalan miktar tarafınıza iade edilir. Kargoya vermeden önce ürünün kendisi ve paketli hali ile 2 adet fotoğraf çekip bize Whatsapp hattından bize gönderin. Faturanızı eklemeyi unutmayın. 

  2. İadelerde, kargo sırasında ürünlerden müşterilerimiz sorumludur. Sağlam paketleme yapmanız sorunsuz alışveriş için önemli. Ürün bizim için satılır şekilde ulaşmalıdır.
  3. Ürününüz kargoya verildikten sonra satış iptali isterseniz gidiş geliş kargo ücretleri kesinti yapılarak kalan tutar iade edilir.

  4. Kargoda zarar gören ürünler için tutanak tutmanız şarttır. Kargo elemenları ürünün ne olduğundan sorumlu olmasa da, paket ve ürünün sağlamlığından sorumludur. Sizi beklemek, hasar durumunda tutanak tutmalıdırlar..

  5. Kargoya verilmeden yapılan iadeler, Cayma hakkına girer. Tüm paranız iade edilir. Hesabınıza yansıması bankanızın işlem süresine göre değişir.

      
  6. Üretici firmaya ait ürünler paket veya etiket değişikliği ile satışa çıkarıldığında, tedarikçi firma olarak temizlikdeposu model ve gereken özellikler satın alınan ürünü karşılaması şartı ile, farklı etiketli veya etiketsiz ürün gönderme hakkına sahiptir. Bu kapsamdaki içinde cayma hakkı bulunmaz. Yapılacak işlemler iade koşulları kapsamındadır.

 

Ödeme : 

  1. Siparişiniz ve ödemeniz bize ulaştıktan sonra ürünler genellikle 48 saat içinde anlaşmalı kargoya verilir. EFT ile alışverişlerde ödemenizi bildirmek sizin sorumluluğunuzdadır. 0212 549 8106, info@temizlikdeposu.com 

  2.  

    Kargo : 

  1. Kargo ücretini sipariş sırasında ödüyorsunuz, gelen kargo elemanlarına hiç bir ödeme yapmamalısınız. Ödeme istenirse bizi arayabilirsiniz. 0212 549 8106 Kargo şubesinde kayıt sırasında hata yapılmış olabilir.

 

 

TemizlikDeposu.com, Ofis Tedarik firmasının tescilli markası ve internet sitesidir. Faturalarda ve resmi belgeler Ofis Tedarik firmasının resmi ünvanı yer alacaktır

Dökümanlar
Son Baktıklarınız


Bu Sanal Mağazada Elektronik Ticaret için ProjeSoft E-Ticaret yazılımı kullanılmaktadır.